Tuesday, March 19, 2013

Khidmat Jurugambar Sambilan - Kawasan Lembah Klang

Majlis Pertunangan - Kulim, Kedah


Buat semua pembaca blog, sperti yang BP war-warkan di post yang lalu BP akan menawarkan khidmat fotografi sambilan. Khidmat jurugambar amatur macam BP ni murah jer. So bolehlah email BP di bjc9763@gmail.com untuk penawaran harga. Apa yang BP tawarkan? Ini dia:

Pakej fotografi secara ‘shoot & burn'

Maksudnya?

BP akan ‘ketipkan’ gambar korang sepanjang sesi majlis yang ditugaskan kepada BP secara ‘unlimited shot’ dan BP akan ‘burn’ dalam CD. Gambar-gambar yang BP tangkap hanya akan melalui process ‘minor editing’ seperti ‘crop’ dan ‘iso adjustment'

Kenapa ‘shoot & burn’?
Sebagai jurufoto amatur, BP menawarkan khidmat fotografi yang ‘ekonomi’ untuk ‘potential client’ yang mementingkan budget. Dengan soft copy yang BP akan bekalkan, client bolehlah buat photobook ke, frame ke,edit ke. Lagipun, photobook dah boleh buat online. Ye tak?

Burn dalam DVD
Kebiasaanya, sebuah majlis pernikahan boleh menghasilkan 50-100 shot gambar, manakala sesebuah majlis resepsi akan menghasilkan 100-150 keping gambar. Semua bergantung kepada durasi sesebuah majlis dan permintaan tuan punya badan.. hehee.. So semua gambar BP akan burn dalam DVD, then u all boleh la pilih gambar-gambar yang sesuai ikot selera u all.. nak cuci ke, nak edit ke, nak buat photobook ke semua terpulang kepada tuan punya gambar. Hehehe!

Apa yang BP akan berikan dalam pakej ni?
Seperti di atas, BP akan shot gambar kenangan korang dan burn dalam DVD. BP akan bekalkan 3 CD softcopy. Untuk salinan lebih dari 3, BP kenakan harga RM 5/DVD dan boleh dibincangkan sekiranya jumlah yang besar.

Apa majlis yang BP ‘cover’?
a) Majlis pertunangan, Majlis pernikahan atau Majlis Persandingan dan Resepsi
b) Majlis bercukur jambul, Majlis berkhatam Al Quran atau Majlis Berkhatan
c) Majlis Harijadi, Majlis Makan Malam (Korporat) dan sebagainya
d) Majlis konvokesyen – smart reader, Qdees, IPTA/S dan sebagainya

Medium Perhubungan?

Kepada yang berminat, boleh email dulu kepada BP di bjc9763@gmail.com . Insyallah, BP akan reply. Untuk yang berminat nak tengok hasil kerja BP yang terdahulu, click like Bobby Photography di facebook. Insyallah, BP akan update yang termampu.. hehe

So apa lagi, email BP di bjc9763@gmail.com untuk maklumat lanjut. 

Untuk reply yang lebih cepat, nyatakan maklumat awal majlis seperti:
a) Tarikh (Tentatif) majlis akan diadakan?
b) Tema Majlis?
c) Lokasi majlis di adakan?


Bobby Photography
Sila2 lah lawati dan like page Bobby Photography di FB.. ataupun Search Bobby Photography...

Adios



Blogbuster Campaign - by Nuffnang